www.erox.tk & www.paranormal.da.ru

Home

Istoria lui DRACULA
Reportaj
Ciudatenii
Articole
OZN
Sfarsitul...
CLONAREA
SATANISMUL
UNIVERSUL
Magie
EROX CONTACT
EROXnews

 
 
 
 
Voodoo-i ceara ma-sii
Univers paranormal romanesc

* O fetita in virsta de doar 7 anisori, Petronela Savirsin, din Agnita, a capatat puteri paranormale care ii fac pe cei din jurul sau sa se minuneze de fiecare data cind o vad. De minutele fetei se lipesc tot felul de obiecte usoare: carti, monede, cutii de chibrituri, lingurite etc. Puterile micutei au aparut de cind blocul in care locuieste a fost debransat de la reteaua de apa, iar Petronela nu s-a mai spalat pe mini dupa ce a mincat dulciuri.

* Un alt paranormal este si Eugen Bucur, din Baile Herculane: de miinile lui se lipesc portofele, bancnote, bijuterii, radiocasetofoane de masina si alte bunuri. Deoarece politistii de la sectia 56 din orasul sau nu cred in existenta fenomenelor situate mai presus de intelegerea omeneasca, bioenergeticianul se afla si acum in arest pentru furt din autoturisme.

* Ilie Semenic din Mizil poate sa bea oricit de mult fara sa se imbete, cistigind toate pariurile puse in acest sens cu ceilalti consumatori din localul "Bradet" pe care il frecventeaza zilnic. Secretul succesului sau este simplu: de fiecare data inainte de a bea, Ilie consuma cite un pahar cu "Untdelemn de la Bunica". Bunica lui Ilie e mindra de nepotul sau.

Paranormala Mujer