***STAR***2004
Star TV

HOME

STIRI FIERBINTI
TELEVIZIUNE
MUSSIC NEWS
Poze VEDETE

DANA RAZBOIU:

O sotie de ministru trebuie
sa dea dovada
de rabdare, calm si daruire...

Realizatoarea Jurnalului de seara de la postul national de televiziune România1, Dana Razboiu, a mai fost prezenta in paginile revistei VEDETE. Pe atunci, Dana inca isi mai ascundea relatia sentimentala cu Ovidiu Brânzan si totusi pâna la urma, ne-a marturisit totul despre dragostea lor.
Acum, dupa un an de la ultima noastra intâlnire, Dana este maritata; sotul ei, medicul si deputatul Ovidiu Brânzan, a fost numit ministru al Sanatatii; ea asteapta sa nasca peste doua luni. Multe evenimente majore in viata acestei tinere banatence, intr-un rastimp relativ scurt, care i-au conferit straluciri noi ca femeie, ca sotie. In schimb, vedeta de televiziune se va odihni putin, lasând-o pe mama sa-si etaleze frumusetea si sufletul in prim-plan.(Dana Razboiu: "De la 17 ani mi-am dorit copilul pe care-l vo aveai")

Mihaela Radulescu - Pe cine si de ce enerveaza

Este ceea ce se numeste fashion victim si poti fi sigur ca tot ce exista in garderoba ei, exista si in cea a marilor vedete ale lumii. Numai ca prezenta ei luxoasa, sexy, relaxata starneste toata gama de sentimente: de la pasiune la iritare.

Enervez doar pe cine nu ma cunoaste, spune Mihaela Radulescu. Asa mi-a raspuns la intrebarea care incepea cu PE CINE.... La cealalta, care se referea la DE CE, am obtinut mai multe variante de raspuns.

Venise la Casa Vernescu pentru sedinta foto programata cu VIVA! cu doua ore intarziere si mi-am zis: Da, din cauza asta probabil enerveaza pe toata lumea. Se lasa asteptata si pretinde sa fie inteleasa dupa aceea. Probabil ca nici n-o sa-si ceara scuze.
A intrat insa pe usa, fermecatoare, zambind din tot sufletul, cerandu-si mii de scuze. Intarziase pentru ca isi facuse machiajul special cerut de o sedinta foto, singura, acasa.
A, mi-am zis. Nimeni nu e prea bun s-o machieze pe Mihaela. Enervant, intr-adevar.
A continuat, insa, cu scuzele spunandu-ne ca are acceptul si girul lui Alexandru Abagiu, make-up artist Maybelline, sa se aranjeze singura, ca altfel n-ar fi indraznit sa se apuce de asta.

Si-a scos apoi din gentile cu care venise la Casa Vernescu, tinutele pentru fotografii. Erau multe, colorate, vaporoase, parfumate, erau Dior, Armani, Cavalli, Paul Smith, sau realizate aici, in Romania, de Daniela Stoica dupa ideile Mihaelei, inspirate de ultimele tendinte in moda. Multe dintre ele erau de inspiratie orientala, altele clasice si altele foarte sexy.

Mihaela se bucura de fiecare in parte si ne povestea originea sau istoria lor. Si nici macar nu erau cele mai importante tinute ale ei, pentru ca, dupa cum ne-a marturisit, pentru emisiuni tv sau sedinte foto nu foloseste ce e mai de pret, fiindca o data aparute, gata, nu mai pot fi folosite. Au urmat apoi pantofii: Manolo Blahnik, Gucci, Dior si Jimmy Choo. Brusc, salonul Casei Vernescu se umpluse de culoare si de... nervi.
Enervant obiceiul acesta de a face parada, nu-i asa? Asta putea fi interpretata cu usurita ca sfidare!

Ne-a explicat, insa, cu naturalete, ca tocmai s-a intors de la cumparaturi. De la New York (unde a facut si cumparaturi) isi ia numai lucruri de ocazie, pentru ca pe cele de toata ziua si le cumpara din Amsterdam. Olandezii sunt mai indiferenti la moda, ei au un alt fel de a purta lucrurile. Tocmai aceasta detasare a olandezului fata de crizele si dramele unei fashion victim o relaxeaza pe Mihaela si o face sa-i prefere.

Trebuie sa fie enervanta aceasta cautare a celor mai bune produse peste tot prin aceste imense orase - i-am zis Mihaelei, sperand ca de data aceasta voi afla macar ce o enerveaza pe ea.

Nicidecum, a venit replica. Sunt foarte organizata. Stiu exact unde sa ma duc. Stiu ce a aparut nou si imi dau seama ce doresc, de unde si daca mi se potriveste.

Calatoresc mult si de aceea in aeroport, in avioane, am intodeauna cu mine cate o revista celebra de moda de unde aflu tot. De pilda in New York ma duc la celebrul magazin Manolo Blahnik de unde isi cumpara pantofi Carrie din «Sex and the City». De fapt, acesta este un magazin foarte mic pe strada 54, in fata caruia, culmea! stau la coada femei elegante, celebre. Deh, ce nu face femeia pentru niste pantofi Manolo Blahnik. Barbatii care trec pe acolo sau care lucreaza la santierul de vis-a-vis se prapadesc de ras. Sa stai la coada pe trotuar ca sa dai cel putin 500 de dolari pe o pereche... Intr-un fel chiar au dreptate... Nici Gucci nu sunt mai ieftini, dar nu pot rezista tentatiei - spune razand Mihaela.
Asta ii irita, probabil pe toti, imi zic: are bani multi, lucruri scumpe si mai si povesteste despre asta cu nonsalanta.

 (continuare)

Preluare:Viva Home