2006 Noua data a Sfarsitului Lumii
Nostradamus
Satanismul in Romania
CREATORUL

OZN-uri deasupra Romaniei

OZN filmat deasupra padurii Baciu

Doi clujeni sustin ca au reusit sa filmeze din balconul casei lor un OZN, secventele surprinse infatisind evolutia unui obiect luminos, in aer, deasupra padurii Baciu, loc vestit pentru fenomenologia paranormala. Dana Pop si Catalin Petrisor spun ca se aflau in balconul apartamentului lor din cartierul clujean Manastur in momentul in care au observat o lumina ciudata. Cei doi tineri au reusit sa surprinda, pentru 27 de secunde, evolutia obiectului luminos, avind forma unei tigari de foi si o lungime de aproximativ 50 de metri, care a urcat si a coborit pe cer pina cind a intrat intr-o masa de nori si a disparut.
Clujenii au pus caseta la dispozitia cunoscutului cercetator in domeniul fenomenelor paranormale, Adrian Patrut, presedintele Societatii Romane de Parapsihologie, care considera ca imaginile surprinse sint printre cele mai edificatoare materiale din Romania privind existenta OZN.

Aterizare la Tirgu Jiu?

Pe de alta parte, un pensionar din satul Rugi, de la marginea municipiului Tirgu Jiu, spune ca in curtea sa a poposit un OZN, insa opinia sa nu este impartita de toti localnicii care, de citeva zile, poarta discutii aprinse pe aceasta tema. Ion Bardan are o casa veche in satul Rugi, dar locuieste mai mult la Tirgu Jiu. Saptamina trecuta, el a mers impreuna cu un prieten la gospodaria sa de la Rugi si a observat, in mijlocul curtii, un cerc mare de citiva metri, format in iarba. Cercul respectiv este format tot din iarba, dar care are culoarea mai inchisa si este mult mai rara decit cea din restul curtii.

Recomandari:Universe paralele  

                    Communicatie telepathica

               Zboare mai repede decit viteza luminii  

     Partener: www.clonare.tk sigla_clon.gif

 

Exorcistul este un portal care se adreseaza exclusiv pasionatilor de tot ceea ce este misterios,inexplicabil,etc.(Exorcistul copyright 10 august 2003


Index2000 LinkExchange